Siirry suoraan sisältöön

Yksityinen psykologi hinta

Varaa meille ilmainen keskusteluaika, jonka aikana käydään läpi tarpeesi ja huolesi. Keskusteluajan varaaminen ei sido sinua vielä mihinkään, vaan saat tietää, millaista hoitoa sinulle suunnittelemme.

Varaa ilmainen puhelinaika

Vastaamme 48 tunnin kuluessa

On täysin yksilöllistä, millaista palvelua kukakin tarvitsee. Meillä psykologi hinta määräytyy sen perusteella, millainen suunnitelma sinulle tehdään. Ota meihin yhteyttä ja psykologi Tampere vastaa sinulle 48 tunnin kuluessa puhelinajan sopimiseksi. Puhelinkeskustelun aikana voimme myös antaa sinulle hinta-arvion hoidollesi.

Yksityinen terapia hinta voi kasvaa suureksi, mutta meiltä löytyy hyvin kilpailukykyiset hinnat. Meillä saat vastinetta rahoillesi, sillä saat käyttöösi alan parhaimmat ammattilaiset, jotka palvelevat sinua parhaalla mahdollisella tavalla omat kokemuksesi ja persoonallisuutesi huomioon ottaen. Täytä siis yhteydenottolomake, joka ei sido sinua mihinkään, odota yhteydenottoamme ja selvitä terapian hinta ensimmäisen puhelinkeskustelun aikana. Muista aina pyytää apua ongelmiisi, sillä sitä on tarjolla.

Koskaan ei tulisi jäädä yksin mielenterveysongelmien kanssa, vaan avun pyytäminen kannattaa. Tiedämme, että omien ongelmien myöntäminen voi tuntua haastavalta ja avun pyytäminen olla hankalaa, mutta se kannattaa. Jokainen kokee joskus elämänsä aikana niin ahdistusta, paniikkia kuin uniongelmiakin, jotka voivat hoitamattomina kasvaa ja häiritä jokapäiväistä elämää.  * Emme jaa tietojasi.

  Asiakkaiden kokemuksia

  Tällaisia kokemuksia asiakkaillamme on

  Ikoni
  Minulla meni pitkään, ennen kuin uskalsin hakea ammattiapua masennukseeni. Elämä tuntui liian raskaalta, mutta en halunnut myöntää sitä itselleni. Kun viimein päätin tehdä asialle jotakin, huomasin että se oli oikea päätös. Sain ammattitasoista apua.
  Moona
  Masennuksen hoito
  Ikoni
  Tarvitsin apua itsetuhoisten ajatusten torjumiseen, ja onneksi otin yhteyttä psykologiin. Minut otettiin lämmöllä vastaan ja tunsin, että psykologi oli oikeasti kiinnostunut asioistani. Nyt voin jo paremmin ja olen äärimmäisen kiitollinen kaikesta.
  Aleksi
  Käyttäytymisterapia
  Ikoni
  Tarvitsin kipeästi apua ahdistukseni hoitoon, sillä se alkoi haitata jo perusarkea. Psykologi oli todella ystävällinen ja osasi auttaa minua selvittämään syyt ahdistukseni takana. Voin lämmöllä suositella myös muille.
  Annika
  Ahdistuksen hoito

  Ammattiapua mielenterveysongelmiin

  Apua ongelmiin myös etänä

  Tarvitsetko apua mielenterveysongelmiisi, mutta et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle? Ei hätää, sinun ei tarvitsekaan tietää, sillä me voimme auttaa sinua. Voit täyttää sivultamme löytyvän yhteydenottolomakkeen ja varata ilmaisen puhelinajan meille. Sen aikana käymme läpi, millaista apua tarvitset, ja teemme sinulle hoitosuunnitelman. Voit myös lukea asiakkaiden kokemuksia sivultamme, jotta saat tukea päätökseesi myös muilta samassa tilanteessa olevilta.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen