Siirry suoraan sisältöön

Kakkt

Kakkt tarjoaa psykologin palveluita Tampereella

Kakkt:in työntekijä

Yksityinen psykologin vastaanottomme on erikoistunut tarjoamaan kaikkia psykologin palveluita aivan Tampereen keskustan tuntumassa. Meiltä löytyy fyysinen psykologin vastaanotto, mutta voit saada apua ongelmiisi myös etänä, mikäli olet muualta Suomesta. Meillä on takanamme pitkä kokemus ja lisäksi meiltä löytyy lukuisia tyytyväisiä asiakkaita.

Meillä työskentelee joukko psykologeja, joilla kaikilla on pitkä kokemus alalta sekä tarvittava koulutus. He ovat valmiina palvelemaan sinua kaikissa ongelmissasi. Psykologimme taitavat asiakaspalvelutyön ja heidän luokseen voi tulla luottavaisin mielin. Meillä on vaitiolovelvollisuus, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki mitä keskustelet kanssamme, pysyy salassa, eikä tieto leviä kolmansille osapuolille missään vaiheessa. Voit siis tulla meille täysin luottavaisin mielin kaikenlaisten ongelmien kanssa.

Varaa ilmainen puhelinaika

Täytä yhteydenottolomake ilmaista puhelinaikaa varten

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen ja varaamalla ilmaisen puhelinajan et sitoudu vielä mihinkään. Voit rauhassa tutustua palveluihimme ennen jatkon sopimista.

Nainen psykologin vastaanotolla  * Emme jaa tietojasi.

  Avulias henkilökuntamme

  Kaikki psykologimme ovat alalle koulutettuja ammattilaisia. Heillä on takanaan vuosien koulutus alalle ja lisäksi työkokemusta on kertynyt lukuisten erilaisten mielenterveystöiden parissa. Psykologi ajanvaraus tapahtuu yhteydenottolomakkeen kautta, ja voit varata ensimmäisen fyysisen ajan meille heti puhelinkeskustelun jälkeen. Psykologin vastaanotto sijaitsee Tampereella, ja meille on helppo saapua mistä vain. Annamme sinulle ajo-ohjeet ajanvarauksen yhteydessä, jotta tiedät, mihin saapua. Lisäksi tarjoamme palveluitamme myös etänä, joten voit olla mistä päin Suomea tahansa, ja silti ottaa meihin yhteyttä. Älä siis koskaan jää ongelmiesi kanssa yksin, vaan pyydä rohkeasti apua ammattilaisiltamme.

  Psykologi lohduttaa potilasta

  Apua ongelmiin myös etänä

  Fyysinen toimipisteemme sijaitsee Tampereella, mutta tarjoamme myös psykologin palveluita etänä puhelinyhteydellä. Voit varata soittoajan meille tai keskustella kanssamme internetin välityksellä. Ammattitaitoinen ja hyvä psykologi Tampere ottaa sinuun yhteyttä jo 48 tunnin kuluessa viestisi saapumisesta. Etänä voimme selvittää lähes kaikki samat ongelmat kuin fyysisissä tapaamisissa, ja tarjota kattavasti apua kaikkiin ongelmiin sekä selvittää niiden taustat. Meille on tärkeää, että sinä pääset käsiksi normaaliin arkeesi mahdollisimman pian, ja että näet tulevaisuutesi taas valoisana.

  Mies psykologin vastaanotolla
  Psykologi töissä
  Nainen psykologin vastaanotolla

  Kakkt tarjoaa ammattiapua mielenterveysongelmiin

  Hanki ammattitaitoista apua psykologeiltamme

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen