Siirry suoraan sisältöön

Psykologipalvelut

Kaikki psykologipalvelut ulottuvillasi
Mies keskustelee käyttäytymisterapiasta

Käyttäytymisterapia

Käyttäytymisterapia on hoitomuoto, jonka avulla torjutaan epätoivottua käytöstä ja selvitetään syyt sen takana. Kyseessä voi olla opittu tapa, ADHD:n vaikutukset tai vaikeus ilmaista negatiivisia tuntemuksia. Terapian aikana pyrimme pääsemään eroon huonosta käytöksestä, joka voi vaikeuttaa sekä omaa että läheisten elämää.

Paniikkihäiriön hoito

Paniikkihäiriön hoito

Paniikkihäiriölle stoppi

Paniikkihäiriö voi häiritä tavallista arkielämää tehden siitä vaikean. Meillä paniikkihäiriön hoito aloitetaan selvittämällä syyt sen takana ja auttamalla sinua pääsemään niiden yli.

Psykologi käy keskustelua ahdistuneisuushäiriöstä

Ahdistuneisuushäiriö

Myös ahdistuneisuushäiriö häiritsee tavallista elämää. Siihen kannattaa puuttua mahdollisimman pian ja hankkia apua ongelmaan. Ahdistuneisuus voi ilmetä keskittymisvaikeuksina, jatkuvana huolestuneisuudentunteena, ärtyneisyytenä, hikoiluna, vapinana tai pahoinvointina. Me autamme sinua pääsemään ahdistuksesta eroon ja saamaan elämänilosi takaisin.

Varaa ilmainen keskusteluaika

Nainen psykologin vastaanotolla  * Emme jaa tietojasi.

  Asiakkaiden kokemuksia

  Tällaisia kokemuksia asiakkaillamme on

  Ikoni
  Sain apua ahdistuneisuushäiriöön psykologilta etätapaamisten kautta. En uskaltanut lähteä paikan päälle, sillä en mielelläni kulje julkisilla ajoneuvoilla. Onneksi etätapaamiset olivat mahdollisia ja olen alkanut hahmottamaan syitä ahdistuneisuuteni takana. Olen saanut myös hyviä vinkkejä jokapäiväiseen elämään.
  Mikko
  Ahdistuneisuushäiriö
  Ikoni
  Minulla on ADHD ja sen puitteissa olen käyttäytynyt huonosti lähimmäisiäni kohtaan. He ohjasivat minut psykologin luo ja teimme minulle suunnitelman, jonka avulla olen nähnyt, miten tietyissä tilanteissa tulisi toimia. Olen tyytyväinen.
  Martti
  Käyttäytymisterapia
  Ikoni
  Ehdin saada paniikkikohtauksia muutaman kuukauden ajan ennen kuin uskaltauduin lopulta ottamaan yhteyttä psykologiin. Minut otettiin lämmöllä vastaan ja olen erittäin tyytyväinen, että uskaltauduin pyytämään ammattiapua. Tulevaisuuteni näyttää nyt huomattavasti valoisammalta.
  Lilli
  Paniikin hoito

  Kaikki psykologipalvelut käytettävissäsi

  Ota yhteyttä ja saa apua ongelmiisi jo tänään.

  Psykologi tekee töitä
  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen